Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Eneco Groep en SET Ventures investeren 11 miljoen euro in GreenFlux

Energiebedrijf Eneco en investeringsfonds SET Ventures hebben beide een minderheidsbelang verworven in GreenFlux door middel van een Serie B-investeringsronde met een omvang van 11 miljoen euro.

Lees meer...

Brabant tekent samenwerkingsovereenkomst voor 100.000 elektrische voertuigen

Brabant moet snel accelereren naar 100.000 elektrische voertuigen met de bijbehorende slimme laadinfrastructuur. Hiervoor hebben de gemeenten Breda, Tilburg en Helmond en de provincie een samenwerkingsovereenkomst getekend tijdens de Klimaattop in Breda.

Lees meer...

VDL presenteert laadplein voor elektrische bussen

Op het terrein van VDL Enabling Transport Solutions (VDL ETS) in Valkenswaard is een laadlocatie voor elektrische voertuigen in gebruik genomen. Maximaal 7 voertuigen kunnen tegelijkertijd op verschillende manieren worden opgeladen.

Lees meer...

Gemeenten en ministerie zetten in op zero-emissie voor doelgroepenvervoer

32 gemeenten en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat ondertekenden onlangs een bestuursakkoord waarin zij afspreken dat hun doelgroepenvervoer vanaf 2025 volledig zero-emissie zal zijn. Doelgroepenvervoer is het vervoer van mensen die vanwege een lichamelijke of verstandelijke beperking tijdelijk of chronisch niet zelfstandig kunnen reizen.

Lees meer...